Θεραπείες

Νέες Μέθοδοι Φυσικοθεραπείας

Η ενέργεια WINBACK προκαλεί στο κυτταρικό περιβάλλον μια ροή ιόντων με εξαιρετικά ταχείες ηλεκτρικές ταλαντώσεις. Αυτές οι ταλαντώσεις οδηγούν στη διαπερατοποίηση της πλασματικής μεμβράνης. Έτσι, ευνοούνται οι ενδοκυττάριες και εξωκυττάριες ανταλλαγές και, κατ’ επέκταση, η ταχύτερη επούλωση των ιστών.

Blood Flow Restriction Training

H BFR (Blood Flow Restriction) Training Method- Mέθοδος Περιορισμένης Αιματικής Ροής – είναι μια μέθοδος προπόνησης, η οποία χρησιμοποιείται στα πλαίσια της θεραπευτικής άσκησης στο Φυσικοθεραπευτήριό  μας και βασίζεται στον περιορισμό της αρτηριακής ροής και στον αποκλεισμό της φλεβικής ροής.

Normatec Recovery

To NormaTec Pulse Recovery System είναι η τελευταία λέξη της φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης, μία καινοτομία που προέρχεται από τις Η.Π.Α και σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους αθλητές στην αποκατάστασή τους μετά από κάθε προπόνηση, αλλά και να βελτιώσει τις επιδόσεις τους.

Ξηρά Βελόνα (Dry Needling)

Η τεχνικής της ξηράς βελόνας ουσιαστικά περιλαμβάνει την εισαγωγή βελόνας βελονισμού στον μυ μέσω της επιδερμίδας, ώστε να ‘απελευθερώσει’ πιθανά μυοπεριτοναϊκά σημεία πυροδότησης (trigger points). Η ξηρά βελόνα οδηγεί σε χαλάρωση βαθύτερων ιστικών δομών, προκαλώντας έτσι σημαντική βελτίωση στην κίνηση και ανακούφιση από τον πόνο.

Ergon Technique

Είναι μια καινοτόμα θεραπευτική προσέγγιση που συνδυάζει στατικούς και δυναμικούς χειρισμούς των μαλακών μορίων του σώματος με ειδικό κλινικό εξοπλισμό από ανοξείδωτο ατσάλι με στόχο τη θεραπεία παθολογικών καταστάσεων. Οι τεχνικές ERGON®  εφαρμόζονται σε ειδικά σημεία βραχύνσεων και προσκολλήσεων του μυοπεριτονιακού συστήματος που …

HumanTecar

δανική θεραπεία μετά από έντονη άσκηση για τόνωση, αναζωογόνηση και βελτίωση του λεμφικού συστήματος. Πριν από τον αγώνα κάνει τα πόδια πιο ανάλαφρα, βελτιώνοντας έτσι την αποδοτικότητα στο άθλημα. Διευκολύνει τη μετακίνηση των υγρών Φυσικά μπορούν να εφαρμοστούν και σε άτομα που νιώθουν κουρασμένα …

Skip to content